Vinaři, spojme síly! Pošlete zákazníkům vzkaz s jasnou pobídkou!

Vytvořeno: 22. 04. 2020

Novinky

Vinaři, spojme síly! Pošlete zákazníkům vzkaz s jasnou pobídkou!


Dopady karanténních opatření se týkají nás všech – zavřené restaurace, omezený prodej a zákazy veřejných akcí. Tato situace nebyla lhostejná manželům Hotařovým. Rozhodli se Vám trochu pomoci s propagací a přišli s několika nápady, jak posílit věrnost zákazníků českým a moravským vínům.


CO JE CÍLEM?


Spojme síly českých i moravských vinařů a pošleme zákazníkům vzkaz – to, co se na našich vinicích urodilo, se tu také musí vypít. Heslo To si vypijeme! se už nyní šíří v médiích, na sítích a kartonech vín. Cílem je, aby zákazníci při nákupu přemýšleli nad tím, koho chtějí podpořit. Navíc tím nejpříjemnějším způsobem – pitím Vašich vín.


JAK SE MŮŽETE ZAPOJIT?


Iniciativa je přístupná všem vinařům bez rozdílů a podmínek.


Na webu www.tosivypijeme.cz si objednejte samolepky, které jsou zdarma pro všechny české a moravské vinaře. Lepte je na své kartony vín jako osobní poděkování a vzkaz zákazníkům, že si jejich podpory vážíte.


Přihlaste se ke spolupráci zde (https://bit.ly/tosivypijeme-spoluprace) Můžete se podílet na obsahu iniciativy To si vypijeme. Budete se moci zúčastnit anket, občas se Vás zeptají na názor, požádají o fotky či videa a za to Vás rádi ukážou na sociálních sítích.


Podívejte se na první počin – video (https://www.facebook.com/tosivypijeme), které 24 vinařů natáčelo přes velikonoční svátky a osobní nasazení je v něm opravdu znát. Jestli vyjadřuje i Váš názor a postoj, sdílejte jej svým zákazníkům – za pouhý týden už ho zhlédlo 60 000 lidí.


Naučte heslo To si vypijeme! používat i své zákazníky – ať jej používají na sítích a hledají přednostně vína s tímto označením.

Pro všechny vaše dotazy a náměty k iniciativě To si vypijeme kontaktujte:

Lucie Hotařová, +420 777 313 333, lucie.hotarova@etiflex.cz

To si vypijeme!

Nezávislá nezisková iniciativa na podporu lokálních výrobců českých a moravských vín.

Web: www.tosivypijeme.cz

Facebook: https://www.facebook.com/tosivypijeme/





Počet zhlédnutí: 2537

Další články, co stojí za přečtení

Chcete být v obraze? Přihlaste se k odběru novinek.