Na jaké soutěže se máte přihlásit v květnu?

Vytvořeno: 02. 05. 2019

Novinky

Na jaké soutěže se máte přihlásit v květnu?

Vážení vinaři, chystáte se přihlásit svá vína na soutěže vín? Přinášíme vám každý měsíc přehled soutěží, u kterých se blíží uzávěrka přihlášek. Pro měsíc květen platí uzávěrka přihlášek na tyto soutěže:


OENOFORUM 2019
Czech International Wine Competiton 

Organizátor soutěže OENOFORUM 2019, Czech International Wine Competiton, Svaz vinařů České republiky, zve k účasti všechny výrobce vína na této výjimečné a historické události otevřené všem vínům ze všech zemí světa s doplněním o zvláštní cenu vínům z odrůd Sauvignon Blanc a Cabernet Sauvignon. Soutěž OENOFORUM je nástupcem soutěží Sauvignon forum v minulých letech. Soutěži poskytla svůj patronát Mezinárodní organizace pro víno a vinohradnictví OIV. OENOFORUM 2019 se koná ve dnech 20. – 21. června 2019 na zámku v Lednici.

Uzávěrka přihlášek a dodání vzorků 24. 5. 2019  

Přihláška a více informací ZDE


Co chutná mladým

Soutěž je otevřena všem vinařům z ČR. Vína budou hodnocena členy spolku Mladí vinaři a zahraničními degustátory. Pro vinaře do 40 let věku je vyhlášena speciální cena Mlaďoch 2019 pro nejlepší kolekci vín mladého vinaře.

Vítězná vína z 5 kategorií a vítězná vína vyrobená vinařem do 40 let věku budou prezentována v Salonu vín ČR ve Valticích (červen - srpen) a v síti wine barů Vínograf. Věcné ceny poskytne Vinařský ráj a Etiflex.

Uzávěrka přihlášek do 10. 5. 2019 

Přihláška a více informací ZDE


Festwine 2019
15. ročník Mezinárodní soutěže vín

Účastnit se mohou domácí i zahraniční výrobci vína s vyjímkou vín stolních a dovozci vína s vyjímkou vín stolních nebo vínům s původem mimo Evropské společenství, odpovídající kvalitou stolním vínům, kteří splní podmínky statutu. Více na www.festwine.cz 

Uzávěrka přihlášek do 3. 5. 2019 

Přihláška a více informací ZDE


Danube Wine Challenge 2019 / International Wine Competition

Hlavným cieľom súťaže Danube Wine Challenge je sústrediť pozornosť predovšetkým na vína z krajín, ktorými preteká rieka Dunaj a jej prítoky a ktoré zdieľajú spoločné historické, kultúrne, vinárske a gastronomické tradície.

Súťaž je však otvorená pre vína z celého sveta. Poskytne tak príležitosť porovnať vína z rôznych oblastí, ktoré sa od seba odlišujú pôdnymi a klimatickými podmienkami ale aj rozmanitosťou štýlov. 

Uzávěrka přihlášek do 24. 5. 2019

Přihláška a více informací ZDE


Zlatý pohár Česko Slovenska

Unikátní česko-slovenská soutěž vín.

Seznamte se s nejlepšími víny Česka a Slovenska a vychutnejte si je na gala degustacích po obou republikách.

Zlatý pohár Česko Slovenska je jedinečná soutěž těch nejlepších českých a slovenských vín, která propojuje dva historicky a kulturně blízké trhy a má unikátní po-soutěžní přesah do aktivit spojených s propagací vína.

Uzávěrka přihlášek do 15. 5. 2019

Přihláška a více informací ZDE


Zdroj: www.pracevevinarstvi.cz

Počet zhlédnutí: 3663

Další články, co stojí za přečtení

Chcete být v obraze? Přihlaste se k odběru novinek.