” METOS® je doma ve vinicích”

Vytvořeno: 24. 06. 2022

Vinohradnictví

” METOS® je doma ve vinicích”

Vzpomenete si, který nástroj ve vinařství podporuje vaše každodenní rozhodování? Tisíce vinařů může odpovědět: „Rakouské meteostanice METOS®!” Vinice těchto pěstitelů najdete v hlavních vinařských oblastech Evropy a jiných kontinentů. My jsme ovšem v České republice, kde aktuální nabídka METOS® ČESKO od Pessl Instruments zahrnuje nejen meteostanice, ale také další nástroje pro moderní vinohradnictví 21. století.


Aktuální kampaň

Nabídku meteostanic během června zpestřují následující bonusy. Ke každé potvrzené objednávce získá zákazník zdarma roční licenci pro modely chorob vinné révy. Příjemnou 10% slevu pak nabízíme prvnímu zákazníkovi z každé vinařské podoblasti České republiky (Slovácké, Velkopavlovické, Mikulovské, Znojemské, Litoměřické a Mělnické).


“Co vinařství, to jiný příběh, jiné vinice, jiní lidé. Proto také řešení METOS® je vždy ušité na míru pro každého vinaře nebo vinařku,“ říká Hynek Charvat, country manager pro Českou republiku, a dodává: „naše produkty a služby umožňují každému hospodařit efektivně po mnoho let.“ Je třeba dodat, že výroba probíhá v Rakousku, a proto lze zajistit flexibilní servis a dostupné náhradní díly po celou dobu provozu meteostanic.


nMETOS, μMETOS nebo iMETOS 3.3

A teď se v tom vyznejte... tři kategorie meteostanic se liší úrovní výbavy. nMETOS (nanoMETOS) jsou kompaktní stanice pro sledování základních hodnot ve vinici. Vyšší řady meteostanic μMETOS (microMETOS) a iMETOS 3.3 lze vybavit širším portfoliem senzorů.


Platforma FieldClimate a virtuální stanice

Není rozhodující, zda jste zvyklí na práci s mobilním telefonem v terénu nebo radši v kanceláři zapnete osobní počítač. Vždy se dostanete k naměřeným hodnotám, protože každý zákazník získává s novou stanicí také přístup do platformy FieldClimate. Uživatel může data vyhodnotit, využít doplňkové služby včetně varovných SMS zpráv. 


Softwarové řešení nabízí také virtuální meteostanice iMETOS VWS (VWS – virtual weather station). Přestože získáváte data z vaší lokality, o stanici „nezakopnete“. Naměřené hodnoty jsou převzaty z globálního systému a dopočítány pro vaši lokalitu.


Modely chorob a jiné služby

Doplňkové služby METOS® nabízí např. modely chorob, které jsou prověřeny roky praxe a využívají lokální hodnoty pro signalizaci tlaku perenospory, botrytidy a dalších onemocnění. Předpověď počasí kombinuje předpovědní modely s přesnými údaji z vašeho vinohradu. Sledování mechanizace společně s evidencí práce dokáže automaticky evidovat pohyb vašich strojů a poskytnout okamžitý přehled o provedené práci. 


Proměníme informace v zisk

Smyslem existence naší společnosti je nabízet řešení a produkty, které podpoří vaše každodenní rozhodování, a tak přispějí k vyššímu zisku hospodaření. Značka METOS® nabízí špičková profesionální řešení a společnost Pessl Instruments se za téměř 40 let stala významným globálním hráčem. Pěstitelům umožňuje hospodařit moderně a zároveň zodpovědně k životnímu prostředí. 


Ozvěte se, ať společně můžeme pro váš vinohrad najít řešení, které „Promění informace v zisk“.


Tým METOS® ČESKO


Kontakty: Hynek Charvat, Country manager pro ČR

Mobil 776811580, e-mail: hynek.charvat@metos.at

Facebook: @metoscesko

LinkedIn: METOS Česko by Pessl Instruments



Počet zhlédnutí: 1304

Další články, co stojí za přečtení

Chcete být v obraze? Přihlaste se k odběru novinek.