Management kyslíku ve vinařství

Vytvořeno: 09. 01. 2020

Kurzy, školení

Management kyslíku ve vinařství


Je to KYSLÍK, jenž dělá víno vínem!

Management kyslíku ve vinařství od zpracování po lahvování.


PŘEDNÁŠEJÍCÍ:

Doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.



CENA ZAHRNUJE

· Přednáška v rozsahu 4 hodin

· Degustace 8 vzorků vín

. Skripta, psací potřeby

. Coffee break (káva, čaj, nealko)


CENA KURZU PRO ROK 2019: 1.550,- Kč + 21% DPH (cena vč. DPH činí 1.875,- Kč)

Strava a ubytování: zajišťují si účastníci kurzu sami


MÍSTO KONÁNÍ: Valtice - přednášková místnost Vinařské akademie, nám. Svobody 13

GPS: 48°44´32.010"N, 16°45´22.903"E

Informace Vám rádi poskytneme ve vinotéce ve Vinařském domě na nám. Svobody 16, kde má v prvním patře Vinařská akademie kancelář

Před učebnou nelze parkovat. Možnost parkování na náměstí za poplatek cca 20 metrů od učebny.


KONTAKT:

Ing. Martina Bartošová - tel.: 00420 519 352 083, mob.: 774 145 437


TERMÍNY

TERMÍNY 2019

Středa: 28.8.2019, 9 - 13:30 hod.

TERMÍNY 2019

Pondělí: 27.1.20


Přihláška ZDE



Počet zhlédnutí: 2303

Další články, co stojí za přečtení

Chcete být v obraze? Přihlaste se k odběru novinek.