Jak fungujeme?

Vytvořeno: 17. 08. 2018

O nás

Jak fungujeme?


Systém zadávání pracovních nabídek nebo registrace do databáze profesionálů je velmi jednoduchý, zkráceně ho můžeme popsat jako „vyplň formulář a čekej na ohlasy“. Je nám jasné, že takové vysvětlení pro nezasvěceného člověka nestačí, pojďme si to tedy probrat důkladněji: 


Inzerce


Inzercí je zde rozuměno zadávání nabídek práce, které se soustředí na vinařský provoz, vinohradnictví, sommelierství, enologii, vývoj nových technologií, technické zázemí vinařských firem a další odvětví spojená s vinařstvím.


Inzerce neslouží k nabízení vlastních služeb, k tomu je určena databáze profesionálů.


Inzerci si vložíte sami po přihlášení (zde). Pomocí jednoduchého formuláře, který vyplníte zde, sestavíte nabídku s přesnými informacemi o dané pozici a jedním kliknutím nabídku odešlete do našeho systému. Poté ji zkontrolujeme, zda splňuje všechny náležitosti a pokud bude vše v pořádku, během několika hodin ji můžete vidět vyvěšenou na našem webu. Inzerce je omezena časovým limitem, a to jeden měsíc, množství inzerátů není definováno. 


Zveřejnění pracovní nabídky je zdarma. K další výhodě patří selekce daného oboru, čímž se zjednoduší hledání nových zaměstnanců, jelikož budou zadavatelé i uchazeči zaměřeni na jasný cíl – práci ve vinařství. Zprostředkováváme pouze inzerci, nejsme tedy personální agentura. Pracovní pohovory a schůzky si sjednává sám zadavatel, a to pomocí uvedených kontaktů přímo v inzerátu (email, telefon). Registrace do databáze profesionálů


Databáze profesionálů 

slouží k ucelenému přehledu poskytovatelů vinařských nebo vinohradnických služeb.


Snažíme se soustředit všechny odborníky z oboru do jednoho uskupení tak, abychom co nejvíce zjednodušili hledání, poptávku i nabídku. Databáze je rozdělena do několika kategorií (například sommelieři, prodejci vína, půjčovna zařízení apod.), přičemž je možné, aby jedna fyzická nebo právnická osoba byla registrována ve více kategoriích.


Kdo si může zřídit profil?


Profil profesionála si může zřídit fyzická i právnická osoba, která se profesionálně věnuje nabízené činnosti, službě, prodeji produktů apod. Opět zde platí pravidlo, které určuje směr zaměření, a to na vinařství.


Ke zhotovení Vaší prezentace bude potřeba splnit několik kroků, které jsou efektivní a s časovou nenáročností:


Vyplnění a odeslání příslušného formuláře (ke stažení zde) 


Zaplacení ročního předplatného 4900 Kč. viz. platný ceník


Textová korektura, případná úprava (nemějte obavy, s tím Vám pomůžeme) Výběr fotografie nebo loga Vaší společnosti Schválení finální verze Zveřejnění


Pokud zrovna nevynikáte v marketingových schopnostech, rádi Vám pomůžeme se sestavením Vašeho profilu, poradíme s textem, fotkou, prostě se vším, co bude potřeba.


Nemusíte se bát, že Váš profil zapadne mezi další uniformní reklamy, vždy se snažíme o osobní přístup a o přizpůsobení se Vaší filozofii.


Po splnění všech podmínek a náležitostí bude Váš profil zveřejněn na našem webu. Tento proces trvá obvykle při dobré komunikaci pár dní. Nebojte se říci ANO něčemu novému a připojte se k nám.


Můžete také nahlédnout do často kladených otázek (FAQ - inzerce; FAQ - databáze profesionálů).


Jestliže stále váháte, ozvěte se nám na náš email prace@vevinarstvi.cz a zeptejte se na vše, co Vás zajímá.



Vize do budoucna


Náš web byl vybudován pro zjednodušení vinařského života, uspořádání marketingových a personálních záležitostí do přehledného uskupení a k vytvoření největší databáze nabízených vinařských služeb.


Pracujeme na nápadech, které náš web ještě více zpestří a tak pro Vás vytváříme domácí prostředí, které budete rádi navštěvovat.


Chceme se stát prvotřídním vinařským portálem, kde si přijdou na své všichni vinaři, vinohradníci, enologové, sommelieři, odborníci na slovo vzatí, ale také milovníci vína, zájemci o práci a vůbec všichni, kteří touží po přehledu, co se ve vinařském světě děje.


Jako vinaři už nemusíte hledat novinky, služby a zaměstnance v nepřeberné záplavě dalších informací, díky našemu webu získáte okamžitý rozhled o aktuální vinařské situaci.


Usilujeme o nejkomplexnější portál s vinařskou tematikou, kde je možné nalézt opravdu vše.


Přidejte se k nám, zapojte se do unikátního projektu a pomáhejte nám šířit radost z práce.


Doufáme, že díky jednotnému systému se stane hledání snadnější, nacházení rychlejší a práce radostnější.


Tak jak se říká, že ve víně je pravda, my říkáme „práce ve vinařství je radost“.

Počet zhlédnutí: 2795

Další články, co stojí za přečtení

Chcete být v obraze? Přihlaste se k odběru novinek.