Co takhle mít designové ohniště přímo ve vinařství?

Vytvořeno: 16. 06. 2021

Vinařství

Co takhle mít designové ohniště přímo ve vinařství?


DOPŘEJTE SI LUXUS OTEVŘENÉHO OHNĚ. ATMOSFÉRU DESIGNOVÝCH OHNIŠŤ SI ZAMILUJÍ VŠICHNI ZÁKAZNÍCI VAŠEHO VINAŘSTVÍ.


Každý vinař je jedinečná osobnost, která má jedinečná vína, jedinečnou filosofii výroby, prostředí, ve kterém vína vyrábí a kde svá vína zákazníkům prezentuje. K takovým jedinečnostem patří i atmosféra a uvolnění, která při degustaci vín vzniká. 


Zůstat delší čas na zahradě, na terase nebo před vinařstvím, můžete se sklenkou vína s Vašimi zákazníky, rodinou a kamarády prakticky kdykoliv. V chladných večerech, případně i dnech, Vám tato stylové ohniště budou příjemným pomocníkem.

Možná jste se už se stolními krby dříve setkali a přišlo vám, že plamenům přece jen něco chybí. Tyto krby fungující na bázi bio alkoholu totiž negenerovaly teplo.


Ohniště ELEMENTI však tento nedostatek překonávají, protože fungují na plyn. Ten nejen dodává příjemné teplo, ale má i mnohem přirozenější barvu plamenů. 


Praskání dřeva jako u táboráku sice neuslyšíte, zato si užijete hřejivý oheň bez štiplavého kouře a také bez popela, což oceníte zejména při degustacích.


Plynové designové krby jsou vyráběny v celé řadě stylů a velikostí.

Některé mají podobu nádob, sudu s ohněm, jiné vypadají jako stoly s ohništěm uprostřed. Můžete kolem ohniště sytlově servírovat občerstvení nebo si odložit sklenku s vínem.


Stoly jsou ručně vyrobeny z lehkého betonu vyztuženého skelnými vlákny (GRC - Glassfibre Reinforced Concrete). Jedná se o vysoce kvalitní materiál, který se v exteriéru nepoškozuje, je odolný UV záření a povětrnostním vlivům. Tím si zachovává vysokou životnost a barevnou stálost.


Ideální výška se postará o pohodlné sezení jako za klasickým barovým stolem. Ohniště využijete klidně i "na stojáka", kde si se skleničkou vína užíváte hřejivý prostor bez kabátu.


DOVOZ A SESTAVENÍ

Stoly s ohništěm Vám firma zašle přepravní společností, montáž a spuštění trvá jen pár minut a jednoduše je zvládnete sestavit svépomocí.

Stoly se prodávají vcelku. Složité vlastní sestavení není potřeba. Přemístění ohnišť zvládnou bez problémů dvě osoby.


VLASTNOSTI

Materiál: vysoce odolný litý beton (GRC - Glassfibre Reinforced Concrete)

Ovládání: elektronické zapalování s automatickým bezpečnostním vypínáním

Příslušenství: 6 kg balení lávového kamene v balení, plátěný Canvas obal, plynový regulátor, přívodní hadice, AAA baterie, Návod k použití


Hořák pohání plyn z klasické 10kg plynové láhve, která se umísťuje přes vrátka dovnitř sudu. Velikost plamene jde plynule regulovat a tepelný výhon je srovnatelný s reálným ohněm, ale bez dýmu, jisker a zápachu. 

Více vlastností naleznete v profilu každého ohniště na www.elementifire.cz


Bez zapáleného ohně vypadají ohniště pořád skvěle a díky praktickým ocelovým krytům je lze využít jako designovou odkládací plochu.


Teplo, světlo a výjimečnou atmosféru Vám zajistí oheň osazený přímo ve stole. Vaši návštěvníci si tak budou moci dopřát více času na terase nejen v chladných večerech.

Jedná se také o ideální volbu do reprezentativních prostor, jako jsou vstupy do vinařství nebo jimi podpoříte vzhled venkovních degustačních míst.


Kombinace stolu a ohně pak dokáže vytvořit jedinečnou atmosféru a harmonii. Navíc tak nemusíte řešit kompromis, pokud chcete sedět v teple kolem ohně a mít si kde položit skleničku či něco k zakousnutí.


Další varianty designových ohnišť:








Pro více informací kontaktujte:

Ján Jedinák | jednatel

ELEMENTI Slovakia, s.r.o.

00421(0) 903 012 559

elementifire.sk l elementifire.cz

facebook l instagram l youtube



Počet zhlédnutí: 2042

Další články, co stojí za přečtení

Chcete být v obraze? Přihlaste se k odběru novinek.