Budujte si svůj brand!

Vytvořeno: 03. 09. 2018

O nás

Budujte si svůj brand!

Potřeba založit tento portál vedla opět z mojí osobní zkušenosti.

Protože se již pár let věnuji vinařství, vím, jak to mezi vinaři chodí. Často se setkávám s dotazy, zda neznám vhodnou osobu, znalou poměrů, která by mohla prezentovat vinařství, nalévat vína na výstavách, účastnit se vinařských konferencí, a to klidně i mezinárodních, například jako překladatel se znalostí odborných vinařských termínů nebo někoho, kdo umí vytvořit plány pro výstavbu tradičního vinného sklepa, navrhnout a zrealizovat moderní transparentní etikety… Takových příkladů je nepřeberné množství, vyjmenovávat bychom mohli donekonečna. Hned mi vyvstala myšlenka na zaplnění díry na trhu.

Postrádala jsem nějaké místo na internetu, kde by bylo všechno pěkně ucelené, jasné a přehledné. Dalo by se říct „google pro vinaře“. Chtěla jsem otevřít web a vidět vše pohromadě – nabídky práce, nabídky služeb, přehled poskytovatelů, ze kterých si snadno vyberu a ihned je budu moci oslovit s poptávkou.

Rozhodla jsem se tedy usnadnit cestu vám všem, kteří máte podobné zkušenosti s hledáním pracovních sil nebo při hledání služeb, firem a ostatních produktů právě pro vinaře a vinohradníky.

Není se čemu divit, vždyť víno a vše s ním spojené je velkým trendem moderní doby, dostává se více do povědomí, z milovníků vína se stávají znalci, lidé chtějí vínu porozumět a snaží se vzdělávat v oboru enologie, vinařské podniky zažívají obrovský rozkvět. Rozmach zažívá sommeliérství, enologie, vinohradnictví a vinařství, ovšem marketing je stále malinko opomíjenou a přitom nedílnou součástí každého podnikání.

Proto jsem vytvořila portál pracevevinarstvi.cz, který usnadňuje propagaci vlastních podniků a také hledání vhodného poskytovatele služeb.

Pro ty, kteří vínu opravdu rozumí a připojují se k řadě profesionálů, máme speciální nabídku. Umožníme Vám na našem portálu založit si svůj vlastní profil, kde budete prezentovat Vaši činnost. Snáze vás najdou, protože se budete soustředit na jednom místě. Náš portál vytváří rychlé a efektivní propojení profesionálů ve vinařském a vinohradnickém odvětví.

Úkolem pracevevinarstvi.cz je přinést osvětu, zjednodušit hledání a nacházení a soustředit vše s přívlastkem „vinařské“ pod jednu střechu.

Vzniká tak databáze vinařských a vinohradnických podniků, fyzických i právnických osob podnikajících ve vinařském odvětví, sommelierů, enologů, poskytovatelů služeb spojených s vinařstvím a vůbec všeho, co si pod pojmem „víno“ dokážeme představit.

Klíčovými slovy, která přesně vystihují náš web, jsou tedy jednoduchost, ucelenost a efektivita. Na své si přijdou nejen firmy nebo lidé, kteří chtějí prezentovat sebe a své služby, ale také zaměstnavatelé, kteří hledají vhodné pracovníky a uchazeči o práci ve vinařském oboru.

Najít nebo obsadit pracovní pozici ve vinařství nikdy nebylo jednodušší. Díky našemu webu přestává být hledání zaměstnanců nebo zaměstnání noční můrou.

Nejsme personální agentura, věříme, že najít vhodného zaměstnance nebo zaměstnavatele je nelehký proces, obzvlášť v odvětví, které je tvůrčí, velmi specifické a vyžaduje velkou dávku osobního přístupu. Proto vsázíme na jednoduchý systém, kdy se náš web stává pouze zprostředkovatelem nabídky. Nebojte se nového úhlu pohledu a přidejte se k našemu týmu.

Rádi Vám zodpovíme další dotazy, které můžete zasílat ne e-mail prace@vevinarstvi.cz .

Všem na zdraví!

Petra ♥

Počet zhlédnutí: 2792

Další články, co stojí za přečtení

Chcete být v obraze? Přihlaste se k odběru novinek.